Waarom maatvoering perceel?
15912
post-template-default,single,single-post,postid-15912,single-format-standard,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive
 

Waarom maatvoering perceel?

Waarom maatvoering perceel?

Een maatvoering perceel, heb jij er wel eens van gehoord? Met behulp van een maatvoering perceel kan je er precies achter komen hoe groot je tuin is en wat de afmetingen van het perceel zijn. Tevens kom je er zo achter wat de afstand is tussen de perceelsgrens en de gevel. Dit is het geval wanneer je kiest voor een kadastrale kaart met maatvoering. Echter is dit niet de enige informatie die je dan tot je beschikking krijgt. Je krijgt namelijk nog meer handige info en hier gaan we jou onderstaand meer over vertellen. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen!

Veel handige info

Wanneer je kiest voor maatvoering perceel, dan zie je de exacte maten van een perceel. Tevens zie je ook de afstand tussen de geregistreerde bebouwing op het perceel en de grenzen van het perceel. Wat ook handig is, is dat je de hoekpunten van het perceel ziet. Verder zie je de oppervlakte en de omtrek van het perceel en de grens historie van individuele grenslijnen. Dit is echter niet het enige je komt er hiermee ook achter wat de oppervlakte van de geregistreerde bebouwing op het perceel is. Verder krijg je de onbebouwde oppervlakte van het perceel, een omgevingskaart en streetview foto’s!

Wat heb ik hier aan?

Bovenstaande gegevens kunnen erg handig zijn op het moment dat je bijvoorbeeld je tuin nieuw leven in wilt gaan blazen. Je weet dan alle maten van het oppervlak en dat is ideaal. Echter is het ook enorm handig op het moment dat je in conflict bent met de buren over je perceelgrens. Dit kan dan gemakkelijk opgelost worden omdat je dankzij deze gegevens precies weet welk gedeelte van het oppervlak precies van jou is. Mocht jij deze gegevens op willen vragen, dan kun je dat doen op Kadastralekaart.com. Deze aanbieder is enorm betrouwbaar en zal ervoor zorgen dat jij de beschikking krijgt over betrouwbare informatie. Zeker op het moment dat er sprake is van een conflict is het van groot belang dat de informatie kloppend is.