Hypotheken
15497
page-template-default,page,page-id-15497,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Hypotheken

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in uw leven!

Voordat u een woning aanschaft, is het verstandig om u uitgebreid te laten voorlichten over de diverse hypotheekvormen en mogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Om alle voordelen op een rijtje te zetten, zult u vaak de hulp inroepen van een specialist.

Waarom zou uw eerste hypotheek niet meteen de beste zijn!!!

Om dit te kunnen realiseren werken wij samen met diverse banken en verzekeraars zoals: ABN/AMRO-bank, ING-bank, SNS-bank, en de volgende verzekeraars; AEGON, Woudsend Verzekeringen, Nationale Nederlanden en Zwitserleven.

Door samen te werken met deze instellingen kunnen wij u garanderen dat het een advies zal zijn wat bij u past.

Heeft u reeds een hypotheek dan vraagt u zich wellicht af, betaal ik niet teveel? Indien u het formulier invult, kunnen wij nagaan of wij een besparing voor u kunnen realiseren.

Er zijn diverse hypotheekvormen waaruit u een keuze kunt maken. Hieronder volgt een korte samenvatting van een aantal mogelijkheden.

Allereerst een opsomming van de hoofdvormen:

  • Lineaire hypotheek.
  • Annu─Ćteiten hypotheek.
  • Spaar hypotheek.
  • Leven hypotheek.
  • Aflossingsvrije hypotheek.
  • Hypotheek op basis van beleggingsfondsen.