Beleggen
15506
page-template-default,page,page-id-15506,bridge-core-2.3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-22.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Beleggen

Beleggen

De mogelijkheden van sparen zijn de laatste jaren nogal uitgebreid. Met name beleggen is in grote mate ingeburgerd. Beleggen geeft, de vele koersschommelingen meegerekend, over de laatste vijftien jaar een veel hoger rendement dan welke vorm van sparen ook. Er zijn mensen die zelf beleggen, maar het gros doet hieraan mee middels fondsen of beleggingsclubs. Voor zelf beleggen moet men opletten in kranten of via teletekst hoe de ontwikkelingen van zijn of haar aandelen zijn, wanneer verkopen, wanneer kopen.
Dit zijn de aspecten die maken dat merendeel van de “particuliere beleggers” kiest om dit via een bank of verzekeraar te doen. Het grootste voordeel van beleggen via een verzekeraar is wel dat deze veel kennis en mogelijkheden bezitten. Ook bij Evers Assurantie Groep is de mogelijkheid om met beleggen te gaan beginnen.
Een groot voordeel is dat, met een vast maandbedrag, gelijk vanaf het begin de opbrengsten van het aandelenpakket voor u zijn. Kortom, hierbij kiest u voor verreweg het hoogste rendement.

Hoe werkt het?

U kiest het maandbedrag dat u in de komende jaren wilt gaan sparen. Er wordt gelijk een groot bedrag voorgeschoten voor een solide aandelenpakket. Dit gaat direkt voor u aan het werk op de beurs. Alle koersresultaten van de aandelen zijn voor u. Over de gerealiseerde koerswinst hoeft u geen belasting te betalen. Voor de uitkering van dividend wordt, indien mogelijk, altijd voor belastingvrij stockdividend gek